Over ons

Planners

ATO Logistics beschikt over een team van doorgewinterde planners. Wij zijn flexibel, weten wat voor u belangrijk is en zijn altijd bereid om u in te lichten over de voortgang van uw transport. Ons plannersteam regelt de kortst mogelijke transittijd van uw transport en kan u te woord staan in het Engels, Duits, Zweeds en Frans. Informeer vrijblijvend naar de transittijd van uw transport.

 

Chauffeurs van ATO Logistics

Wij werken uitsluitend met vaste chauffeurs. Deze kennen de trajecten Nederland-Zweden en Zweden-Nederland. Ze zijn vertrouwd met onze hoge kwaliteitseisen. Voor het transport van gevaarlijke stoffen zetten we chauffeurs in met een ADR-diploma.

 

Milieuvriendelijk

Wij voeren een milieuvriendelijk beleid. Onze trailers rijden nagenoeg altijd met een beladingsgraad van 100%. De routes worden zo gepland dat het aantal ‘lege kilometers’ wordt beperkt. De trekkers voldoen aan de minimale Euro-norm.

Graydon Award 

In april 2012 hebben wij de Graydon Award ontvangen. De award is een kwaliteitskeurmerk van Graydon op basis van omzetcijfers, jaarcijfers, kredietwaardigheid, betaalgedrag en de algemene bedrijfssituatie. Hieraan kunnen relaties zien dat ons bedrijf financieel gezond is en wij tijdig aan onze betalingsverplichtingen voldoen.

© A.T.O. Logistics BV - General conditions - Disclaimer