Specialist transport Zweden

A.T.O. Logistics is gespecialiseerd in expeditie en transport op de trajecten Nederland-Zweden en Zweden-Nederland. Dankzij deze duidelijke keuze kennen we deze trajecten door en door. Dagelijks vertrekken onze chauffeurs vanuit Nederland en Zweden om uw transport veilig aan te leveren op de plaats van bestemming. Uiteraard regelen we ook transporten van en naar de overige landen in Scandinavië: Noorwegen, Denemarken en Finland.

 

Coiltransport Zweden

Een speciale vermelding verdient het coiltransport Nederland-Zweden. Om de grote rollen plaatmateriaal veilig en verantwoord te vervoeren, beschikken wij over trailers met een extra draagkrachtige laadvloer voorzien van coilgoten. Hiermee voldoet het coiltransport aan de hoogste veiligheidsnormen.

 

Transportbedrijf met ervaring

Onze planners zijn experts in het bewerkstelligen van de kortst mogelijke transittijd van uw transport naar Zweden. Bovendien hebben we met ruim 20 jaar ervaring voor nagenoeg elke uitdaging al eens een oplossing bedacht. Van deze ervaring profiteert u mee. Wij kunnen elk transport voor u regelen.

 

Voor vragen of planning neem contact op of bel 010 2908 333.

Eigen rijders

Wij kunnen nog eigen rijders gebruiken voor transport naar Scandinavië. Benieuwd naar de mogelijkheden?

© A.T.O. Logistics BV - General conditions - Disclaimer